דלעת ערמונים במילוי בשר
רכיבים:
- 6 דלעות ערמונים.
- חצי קילו בשר בקר טחון.
- 3 שיני שום.
- 4 עגבניות.
- בצל גדול.
- 2 פלפלים אדומים.
- פטרוזיליה.
- שמן זית.
- מייפל (אמיתי).
- מלח/פלפל.
הכנת המילוי
- קוצצים לתוך קערה גדולה את ה: עגבניות (חוץ מאחת), בצל, פטרוזיליה (בתמונה סכין שף מבית שיבאטה).
- כותשים את השום אל תוך הקערה.
- מוסיפים לקערה חצי כוס שמן זית ואת הבשר.
- מערבבים את הכל יחד.
הכנת הדלעות
- חוצים את הדלעות ומנקים את הגרעינים.
- מעקבבים בקערה קטנה: שמן זית, מייפל, מלח, פלפל.
- מורחים על מברשת את חצאי הדלעות בתערובת.
- ממלאים את הדלעות בבשר.
- מכסים את הדלעות בפרוסת עגבנייה (זו שהשארנו).
- מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 50 דקות.
תמונות מתהליך ההכנה
בהצלחה ובתאבון.