סכין בשר להב גבוה

סכין שף (גיוטו) יושידה 240מ"מ ZDP-189 שחור

אנשי מקצוע בתחום ההסעדה וגם בשלנים ביתיים מודעים לחשיבות הרבה של שימוש באביזרים איכותיים, כדי לקצור תוצאות נפלאות.

בחירה של סכין

כשמדובר באופציה של סכין לחיתוך בשר האופציה המיטבית היא סכין בשר להב גבוה. הוא זה שישרת המטרה של חיתוך נתחי בשר משובחים שהם בעלי גודל ונפח משמעותי. מה שנראה כמשימה קשה ובלתי ניתנת לביצוע, הופכת לעשייה קלילה ובהצלחה עצומה. הסכין המעולה מפלח את נתח הבשר ומהר מאד הוא חתוך לפרוסות לכל אורכו . לאחר מכן אפשר לקצוץ אותו לקוביות, לרצועות או לכל אופציה אחרת הרצויה והמתאימה למתכון הספציפי.

ייצור של סכין ייעודית לבשר

כדי ליהנות מעבודה קלה ומקצועית בוחרים למטרה זו את סכין בשר להב גבוה, אשר עשויה מפלדה מעולה, מושחזת משני הצדדים שלה והיא בעלת התנגדות מהותית לחלודה.

יש לה ידית מעץ שהיא מצוינת ובעלת מבנה ארגונומי שמאפשרת אחיזה חזקה ועם זאת היא מאפשרת תנודתיות באופן חופשי בעת כל חיתוך. רק כאשר משתמשים בסכין ייעודית שהושקעה חשיבה רבה בתהליך התכנון והייצור שלה כדי ליצור את ההתאמה המושלמת, מבינים את ההבדל העצום בינה לבין סכינים אחרים ששימשו בעבר את הבשלנים הביתיים או את השפים לחיתוך בשר. ההבדל הוא לא פחות מתהומי ולכן לאחר רכישת סכין בשר להב גבוה, הם מקפידים להשתמש רק באופציה האיכותית הזו עבור חיתוך בשר בצורות ההכנה השונות שלו.

סכינים לכל מטרה במטבח

בשנים האחרונות מטבחים רבים שודרגו, הן תעשייתיים, במסעדות וגם בבתים. הישראלים הבינו את הצורך החשוב במקצועיות מתחילת תהליך הכנת המזון ועד סופו. זו הסיבה שהם החליטו לרכוש אביזרים שונים שמסייעים להם בעת ביצוע פעולות שונות במטבח. המגמה היום היא לבצע כל חיתוך מקצועי באמצעות סכין שמיוצרת באופן ייעודי למטרה זו.

כך הם נהנים מסכין ייחודית לחיתוך גבינות, לחיתוך דגים, סכין בשר להב גבוה ועוד. בתחילת הדרך קשה לרבים מהם לזכור מהי הסכין המתאימה לכל מטרה, אך כאשר הם חשים את הנוחות הנפלאה של השימוש בכל אחד מהסכינים הללו עם חומר גלם זה או אחר, הם מבינים עד כמה זה חשוב וגם כדאי. לכן הם עורכים סדר חדש בשיטת העבודה שלהם ולאט לאט מסגלים את דפוסי העבודה החדשים.

לאחר פרק זמן מסוים של הרגל, קשה להם להבין איך עד עתה הם עבדו עם סכינים ישנים שההבדל בין אופן העבודה איתם מול הסכינים העכשוויים הוא שמיים וארץ.

אם גם אתם חולמים על עבודה קלילה במטבח הכוללת חיתוך של נתחי בשר גדולים על הבוצ'ר באמצעות סכין חלומי, סכין בשר להב גבוה הוא הפתרון עבורכם. ראו כאן באתר את שלל האופציות וסמנו את הדגם שיהיה הנכון ביותר עבורכם לשיפור המיומנות ולהגברת הניסיון שלכם.

כתיבת תגובה

צ'ט עם בן אדם